Meistä

Riihimäen Koiraharrastajat ry on vuonna 2022 perustettu matalan kynnyksen koirakerho. Tarkoituksenamme on edistää vastuullista koiraharrastustoimintaa ja koirien
yhteiskuntakelpoisuutta. Tarjoamme jäsenlähtöistä koulutus-, kurssi- ja koetoimintaa eri koiraharrastuslajeissa. Olemme Suomen Kennelliiton ja Etelä-Hämeen Kennelpiirin jäsenyhdistys.

Tällä hetkellä toimintaamme kuuluvat tottelevaisuuskokeen (TOKO), käyttäytymiskokeen (PAKK), hakukokeen (PAHA), viestikokeen (PAVI) ja jälkikokeen (PAJÄ) koulutus- ja koetoiminta. Tulevaisuudessa lajivalikoimaamme on tarkoitus laajentaa rally-tokoon ja myös muihin lajeihin jäsenistömme toiveiden mukaan. Olisiko sinulla mielessä jokin laji, jota haluaisit kerhossamme harrastaa?

Tavoitteet

Tavoitteenamme on

• toteuttaa matalan kynnyksen koiraharrastustoimintaa
  • tuoda koiraharrastus keskelle kaupunkia ja riihimäkeläistä arkea
  • edistää koirien yhteiskuntakelpoisuutta

Toimintamme keskittyy kesällä 2022 Juppalan koulutuskentälle. Kenttävuoromme ovat maanantaisin klo 17-21 ja lauantaisin klo 9-13. Tiedot tulevista kursseista ja koulutuksista löydät koulutukset-sivulta.

Lisätietoja

Jos haluat kysyä lisää toiminnastamme ja jäseneksi liittymisestä, ota yhteyttä puheenjohtajaan Heidi Suomiseen sähköpostitse: riihimaenkoiraharrastajat (at) gmail.com.