Meistä 

Riihimäen Koiraharrastajat ry on vuonna 2022 perustettu matalan kynnyksen koirakerho, johon kuuluu reilu 70 jäsentä. Tarkoituksenamme on edistää vastuullista koiraharrastustoimintaa ja koirien yhteiskuntakelpoisuutta. Tarjoamme jäsenlähtöistä koulutus-, kurssi ja koetoimintaa eri koiraharrastuslajeissa. Olemme Suomen Kennelliiton , Etelä-Hämeen Kennelpiirin  ja Suomen Palveluskoiraliiton jäsenyhdistys. 

Toimintaamme ohjaavat seuraavat arvot:

  • avoimuus
  • luottamus
  • eettisyys
  • harrastamisen ilo
  • yhdessä tekeminen

Toimintavuoden 2024 teemana on: JÄSENILLE.

Tällä hetkellä toimintaamme kuuluvat tottelevaisuuskokeen (TOKO), rally-tokon,  käyttäytymiskokeen (PAKK), hakukokeen (PAHA), viestikokeen (PAVI) ja jälkikokeen (PAJÄ) koulutus- ja koetoiminta. Tulevaisuudessa lajivalikoimaamme on tarkoitus laajentaa myös muihin lajeihin jäsenistömme toiveiden mukaan. 

Jos haluat kysyä lisää toiminnastamme ja jäseneksi liittymisestä, ota yhteyttä hallitukseen sähköpostitse: riihimaenkoiraharrastajat (at) gmail.com. 

Hallitus 2024

Anni Roiha (puheenjohtaja)

Heidi Suominen

Anastasia Nieminen (varapuheenjohtaja)

Hanna Ryökäs (sihteeri)

Jenni Hakkarainen

Anne Knape (rahastonhoitaja)

Koulutus- ja koetoimikunnat 2024

Kuluvan vuoden teemanamme on “jäsenille”, mikä tarkoittaa jäsenlähtöistä toimintatapaa niin koulutusten kuin kokeiden suhteen. Koulutus- ja koetoimikunnat ovat toiminnan kehittämistä varten toimivia, matalan kynnyksen kokoonpanoja. Toimikuntiin voivat tulla mukaan kaikki koulutus- ja koetoiminnasta kiinnostuneet kerhon jäsenet. Voit myös esittää toimikunnille toiveita koulutusten ja kokeiden suhteen ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöihin. 
Koetoimikunta: yhteyshenkilö Anni Roiha, holskut @ gmail.com

Koulutustoimikunta: yhteyshenkilö Jenni Hakkarainen, jenni.hakkarainen @ helsinki.fi

Toimintamme keskittyy kesällä 2024 Juppalan koulutuskentälle. Kenttävuorot löytyvät Juppalan kentän omilta sivuilta.  Kurssien ja koulutusten tiedot löydät koulutukset-sivulta.